Сподели:

PUBLIC RELATIONS

ANNOUNCEMENTS

Skopje, June 26th, 2019

North Macedonia, with the support of the International Telecommunications Union - ITU, hosts the three-day workshop on cybersecurity.

Скопје, 24 јуни 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, денеска се обрати на конференцијата „Како понатаму? Реформите на јавната администрација по јунскиот Европски совет“.

Во своето обраќање тој се осврна на реализираните активности во изминатите две години, како и на мерките кои се во завршна фаза.

Софија, 20 јуни 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски се обрати на Форум-Innostart, што денеска се одржува во Софија, Р. Бугарија.

Pages

ANNOUNCEMENTS

Skopje, June 26th, 2019

North Macedonia, with the support of the International Telecommunications Union - ITU, hosts the three-day workshop on cybersecurity.

Ohrid, June 5th, 2019

The Minister of Information Society and Administration, Damjan Manchevski, attends the international annual cyber security conference held in Ohrid. The two-day conference is organized by the National Computer Incident Response Center MKD-CIRT and the Agency for Electronic Communications, with a view to improve cooperation and exchange of information related to cyber security between Computer Incident Response Teams from Southeastern Europe, critical information infrastructure operators, organizations from the public and the government sector and international ICT companies.

On 26-28 June 2019, the Ministry of Information Society and Administration will host the ITU Regional Workshop for Europe on “National Cybersecurity Strategies”. The workshop is organized by the International Telecommunication Union, in cooperation with the Geneva Centre for Security Sector Governance (DCAF).

Pages