Министер за информатичко општество и администрација

Search form

СООПШТЕНИЈА

Охрид, 6 април 2019 година

Заменик министерот за информатичко општество и администрација Александар Бајдевски и советникот во МИОА, Билјана Жагар, учествуваа на 30-тата Синдикална школа на Синдикатот на УПОЗ.

Белград, 4 април 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, се обрати на Министерскиот панел, на вториот Дигитален Самит на земјите од Западен Балкан.

Белград, 4 април 2019 година

Ресорните министри задолжени за дигитализација од земјите од Западен Балкан денеска на Дигиталниот Самит во Белград, Р. Србија го потпишаа  регионалниот Договор за намалување на цените во роаминг. На овој начин Заклучоците од Дигиталниот Самит во Скопје континуирано се реализираат.

Pages

СООПШТЕНИЈА

Охрид, 6 април 2019 година

Заменик министерот за информатичко општество и администрација Александар Бајдевски и советникот во МИОА, Билјана Жагар, учествуваа на 30-тата Синдикална школа на Синдикатот на УПОЗ.

Белград, 4 април 2019 година

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, се обрати на Министерскиот панел, на вториот Дигитален Самит на земјите од Западен Балкан.

Белград, 4 април 2019 година

Ресорните министри задолжени за дигитализација од земјите од Западен Балкан денеска на Дигиталниот Самит во Белград, Р. Србија го потпишаа  регионалниот Договор за намалување на цените во роаминг. На овој начин Заклучоците од Дигиталниот Самит во Скопје континуирано се реализираат.

Pages


ЕНЕР

Мапираност на broadband покриенос