Сподели:

Манчевски: Ќе постапиме по сите пријави од вработени во јавен сектор за политички притисоци

Скопје, 26 септември 2017 година

Согласно начелото, одвојување на партијата од државата, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, ги повикувам сите вработени во јавниот сектор да ги пријавуваат притисоците од раководните кадри во администрацијата во изборниот период.

МИОА се обврзува веднаш ќе реагира на сите пристигнати пријави.

Целосната изјава можете да ја погледнете на видеото во продолжение:

 

 

Министерство за информатичко општество и администрација

 

 

 

МИНИСТЕР

Министер за информатичко општество и администрација

Search form